Bezhotovostní platba stravného
Stále můžete využít platbu stravného bezhotovostním způsobem na účet školy 181 715 135/0300, variabilním symbolem je kód, který byl každému dítěti přiřazen na začátku školního roku. Platbu vždy zašlete k daným termínům, které budou zapsány v žákovských knížkách. Pokud tuto možnost nevyužijete, platba v hotovosti probíhá v daných termínech u paní účetní.
Stravné – listopad 2020
Částku k úhradě najdete v těchto seznamech - řiďte se, prosím, kódy, které byly Vašim dětem přiřazeny na začátku školního roku.
Při platbě na účet uvádějte do VS kód i jméno Vašeho dítěte.
Jídelní lístek
07. 12. – 11.12. 2020
Pondělí
Polévka hrášková 1,7
Soukenický řízek, bramborová kaše, kompot 1,3,7
Úterý
Polévka kmínová 1,3,7
Svíčková na smetaně, knedlík 1,3,7,9,10
Středa
Polévka sýrová 1,7
Rybí filé smažené, brambory s máslem, salát 1,3,4,7
Čtvrtek
Polévka kuřecí 1,3,9
Fazole na kyselo, chléb, ovoce 1
Pátek
Polévka zeleninová s pohankou 1,7
Vepřové maso na žampionech, rýže, okurek 1
14. 12. – 18. 12. 2020
Pondělí
Polévka celerová 1,7,9
Kuřecí plátek, bramborová kaše, kompot 1,7
Úterý
Polévka česneková 1,3,7
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí 1,3,12
Středa
Polévka masová – krémová 1,7,9
Jahodové knedlíky sypané perníkem, čaj 1,3,7
Čtvrtek
Polévka vepřový vývar s nudlemi 1,3,9
Vepřové vařené maso, rajská omáčka, těstoviny 1,3,
Pátek
Polévka čočková 1,7
Smažený květák, brambory s máslem, kompot 1,3,7
Číslice za pokrmem vyjadřují alergeny, které pokrm obsahuje. Informace na upřesnění alergenů 1 a 8 získáte u vedoucí stravování. Změna jídelního lístku a alergenů vyhrazena. Ke každému obědu je v nabídce slazený a neslazený nápoj.
Zaměstnanci školní jídelny přejí všem strávníkům dobrou chuť
Záruční doba: určeno k okamžité spotřebě.
Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/2011 EU:
1) Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda) a výrobky z nich
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky (mandle, ořechy lískové, vlašské, kešu) a výrobky z nich
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich