Jídelna

Bezhotovostní platba stravného

Stále můžete využít platbu stravného bezhotovostním způsobem na účet školy 181 715 135/0300, variabilním symbolem je kód, který byl každému dítěti přiřazen na začátku školního roku. Platbu vždy zašlete k daným termínům, které budou zapsány v žákovských knížkách. Pokud tuto možnost nevyužijete, platba v hotovosti probíhá v daných termínech u paní účetní.

 

Stravné za únor

Částku k úhradě najdete v těchto seznamech - řiďte se, prosím, kódy, které byly Vašim dětem přiřazeny na začátku školního roku.

Jídelní lístek

18. 03. – 22 .03. 2019

Pondělí

  • Polévka pohanková 1,7
  • Vepřové maso na paprikách, těstoviny 1,3

 

Úterý

  • Polévka kulajda 1,3,7
  • Smažené rybí filé, bramborová kaše, kompot 1,3,4,7

 

Středa

  • Polévka kmínová 1,7
  • Frankfurtská vepřová kýta, knedlík 1,3,7

 

Čtvrtek

  • Polévka kuřecí s nudlemi 1,3,7,9
  • Fazole na kyselo, chléb 1

 

Pátek

  • Polévka kapustová 1,7
  • Kuřecí plátek přírodní, rýže, salát 1

25. 03 – 29. 03. 2019

Pondělí

  • Polévka vločková 1,7,9
  • Pštrosí vejce, bramborová kaše, kompot 1,3,7,10

 

Úterý

  • Polévka bramborová 1,7,9
  • Pečené vepřové palce, špenát, slezský knedlík 1,3

 

Středa

  • Polévka kyselice 1,3,7,12
  • Nudle s mákem, čaj, ovoce 1,3,7

 

Čtvrtek

  • Polévka vepřový vývar 1,3,9
  • Vařené maso, rajská omáčka, knedlík 1,3,7

 

Pátek

  • Polévka květáková 1,7
  • Vepřové rizoto se sýrem, okurek 1,7

 

Číslice za pokrmem vyjadřují alergeny, které pokrm obsahuje. Informace na upřesnění alergenů 1 a 8 získáte  u vedoucí stravování. Změna jídelního lístku a alergenů vyhrazena. Ke každému obědu je v nabídce slazený a neslazený nápoj.

Zaměstnanci školní jídelny přejí všem strávníkům dobrou chuť :-)

Záruční doba: určeno k okamžité spotřebě.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/2011 EU:

1)      Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda) a výrobky z nich

2)      Korýši a výrobky z nich

3)      Vejce a výrobky z nich

4)      Ryby a výrobky z nich

5)      Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich

6)      Sójové boby (sója) a výrobky z nich

7)      Mléko a výrobky z něj

8)      Skořápkové plody a výrobky (mandle, ořechy lískové, vlašské, kešu) a výrobky z nich

9)      Celer a výrobky z něj

10)    Hořčice a výrobky z ní

11)    Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12)    Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13)    Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14)    Měkkýši a výrobky z nich