Jídelna

Bezhotovostní platba stravného

Stále můžete využít platbu stravného bezhotovostním způsobem na účet školy 181 715 135/0300, variabilním symbolem je kód, který byl každému dítěti přiřazen na začátku školního roku. Platbu vždy zašlete k daným termínům, které budou zapsány v žákovských knížkách. Pokud tuto možnost nevyužijete, platba v hotovosti probíhá v daných termínech u paní účetní.

 

Stravné – úplata za únor

Částku k úhradě najdete v těchto seznamech - řiďte se, prosím, kódy, které byly Vašim dětem přiřazeny na začátku školního roku.

 

Jídelní lístek

09. 03.  –  13 .03. 2020   

 Pondělí

  •  Polévka zelná 1,7
  • Sekaná pečeně, bramborová kaše, kompot 1,3,7,10

 

Úterý

  •  Polévka brokolicová 1,7
  •  Pečené kuřecí stehno, rýže, kompot 1,7

 

Středa

  •  Polévka drožďová 1,3,7
  •  Vepřové maso na kmínu, těstoviny špecle, okurek 1,10

 

Čtvrtek                                                                                                                                   

  •  Polévka vepřový vývar s nudlemi 1,3,9
  •  Vařené vepřové maso, rajská omáčka, knedlík 1,3,7

 

Pátek

  •  Polévka uzená s fazolemi 1,3,7,9
  •  Francouzské brambory, okurek 1,3,7

16. 03. – 20. 03. 2020

 Pondělí

  •  Polévka zeleninová 1,7,9
  •  Smažené rybí filé, bramborová kaše, kompot 1,3,4,7

 

Úterý

  •  Polévka houbová 1,7
  •  Znojemská pečeně, rýže 1,7

 

Středa

  •  Polévka česneková 1,3,7
  • Vepřové maso dušené, mrkev, brambory 1,7,10

 

Čtvrtek

  •  Polévka kyselice 1,3,7,12
  •  Makový závin, mléko, ovoce 1,3,7

 

Pátek

  • Polévka  pohanková  1,7
  •  Fazolový guláš, chléb 1

Číslice za pokrmem vyjadřují alergeny, které pokrm obsahuje. Informace na upřesnění alergenů 1 a 8 získáte  u vedoucí stravování. Změna jídelního lístku a alergenů vyhrazena. Ke každému obědu je v nabídce slazený a neslazený nápoj.

Zaměstnanci školní jídelny přejí všem strávníkům dobrou chuť :-)

Záruční doba: určeno k okamžité spotřebě.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/2011 EU:

1)      Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda) a výrobky z nich

2)      Korýši a výrobky z nich

3)      Vejce a výrobky z nich

4)      Ryby a výrobky z nich

5)      Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich

6)      Sójové boby (sója) a výrobky z nich

7)      Mléko a výrobky z něj

8)      Skořápkové plody a výrobky (mandle, ořechy lískové, vlašské, kešu) a výrobky z nich

9)      Celer a výrobky z něj

10)    Hořčice a výrobky z ní

11)    Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12)    Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13)    Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14)    Měkkýši a výrobky z nich