Jídelna

Bezhotovostní platba stravného

Stále můžete využít platbu stravného bezhotovostním způsobem na účet školy 181 715 135/0300, variabilním symbolem je kód, který byl každému dítěti přiřazen na začátku školního roku. Platbu vždy zašlete k daným termínům, které budou zapsány v žákovských knížkách. Pokud tuto možnost nevyužijete, platba v hotovosti probíhá v daných termínech u paní účetní.

 

Stravné – záloha na červen 2021

Částku k úhradě najdete v těchto seznamech - řiďte se, prosím, kódy, které byly Vašim dětem přiřazeny na začátku školního roku.

Při platbě na účet uvádějte do VS kód i jméno Vašeho dítěte.

 

Jídelní lístek

14. 09.  –  18.09. 2020           Číslice za pokrmem vyjadřují alergeny, které pokrm obsahuje.

 Pondělí

Polévka kulajda 1,3,7

Smažený květák, brambory s máslem, kompot 1,3,7

 

Úterý

Polévka zelná 1,7

Štěpánská pečeně, rýže, salát 1,3,10

 

Středa

Polévka vločková 1,7,9

Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, knedlík 1,3,7,10

 

Čtvrtek

 Polévka uzený vývar s nudlemi 1,3,9

Uzené maso, hrachová kaše, chléb, okurek 1

 

Pátek

Polévka selská 1,3,7

Kuřecí plátek přírodní, bramborová kaše, ovoce 1,7

 

21. 09. – 25. 09. 2020

 Pondělí

Polévka bramborová 1,7

Lotrinské těstoviny, okurek 1,3,7

 

Úterý

Polévka květáková 1,7

Pečené rybí filé na másle, bramborová kaše, kompot 1,4,7

 

Středa

Polévka gulášová 1

Jahodové knedlíky se strouhankou a máslem, ovoce 1,3,7

 

Čtvrtek

Polévka česneková 1,3,7

Boloňské špagety se sýrem 1,3,7

 

Pátek

Polévka čočková 1,7

Vepřové maso na slanině, rýže, salát 1

 

Číslice za pokrmem vyjadřují alergeny, které pokrm obsahuje. Informace na upřesnění alergenů 1 a 8 získáte  u vedoucí stravování. Změna jídelního lístku a alergenů vyhrazena. Ke každému obědu je v nabídce slazený a neslazený nápoj.

Zaměstnanci školní jídelny přejí všem strávníkům dobrou chuť :-)

Záruční doba: určeno k okamžité spotřebě.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/2011 EU:

1)      Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda) a výrobky z nich

2)      Korýši a výrobky z nich

3)      Vejce a výrobky z nich

4)      Ryby a výrobky z nich

5)      Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich

6)      Sójové boby (sója) a výrobky z nich

7)      Mléko a výrobky z něj

8)      Skořápkové plody a výrobky (mandle, ořechy lískové, vlašské, kešu) a výrobky z nich

9)      Celer a výrobky z něj

10)    Hořčice a výrobky z ní

11)    Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12)    Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13)    Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14)    Měkkýši a výrobky z nich