Jídelna

Bezhotovostní platba stravného

Stále můžete využít platbu stravného bezhotovostním způsobem na účet školy 181 715 135/0300, variabilním symbolem je kód, který byl každému dítěti přiřazen na začátku školního roku. Platbu vždy zašlete k daným termínům, které budou zapsány v žákovských knížkách. Pokud tuto možnost nevyužijete, platba v hotovosti probíhá v daných termínech u paní účetní.

 

Stravné – úplata za leden

Částku k úhradě najdete v těchto seznamech - řiďte se, prosím, kódy, které byly Vašim dětem přiřazeny na začátku školního roku.

 

Jídelní lístek

17. 02. – 21 .02. 2020

Pondělí

  •  Polévka sýrová 1,7
  • Soukenický řízek, bramborová kaše, kompot 1,3,7

Úterý

  • Polévka krupicová 1,7
  • Kuře na paprice, knedlík 1,3,7

 

Středa

  • Polévka květáková 1,7
  • Vepřové maso po italsku, těstoviny 1

 

Čtvrtek

  • Polévka čočková 1,7
  • Masový špíz, brambory, salát 1

 

Pátek

  • Polévka selská 1,7
  • Vepřové maso na žampionech, rýže, okurek 1,10

24. 02. – 28. 02. 2020

Pondělí

  • Polévka špenátová 1,3,7
  • Pečené rybí filé, bramborová kaše, kompot 1,4,7

 

Úterý

  • Polévka rajská 1
  • Krůtí játra, rýže, salát 1

 

Středa

  •  Polévka masová- krémová 1,7,9
  • Palačinky s marmeládou, čaj, ovoce 1,3,7

Čtvrtek

  • Polévka vločková 1,7
  • Vepřová pečeně, zelí, knedlík 1,3,7,12

 

Pátek

  • Polévka kuřecí 1,3,9
  • Čočka, vejce, chléb, okurek 1,3

 

Číslice za pokrmem vyjadřují alergeny, které pokrm obsahuje. Informace na upřesnění alergenů 1 a 8 získáte  u vedoucí stravování. Změna jídelního lístku a alergenů vyhrazena. Ke každému obědu je v nabídce slazený a neslazený nápoj.

Zaměstnanci školní jídelny přejí všem strávníkům dobrou chuť :-)

Záruční doba: určeno k okamžité spotřebě.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/2011 EU:

1)      Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda) a výrobky z nich

2)      Korýši a výrobky z nich

3)      Vejce a výrobky z nich

4)      Ryby a výrobky z nich

5)      Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich

6)      Sójové boby (sója) a výrobky z nich

7)      Mléko a výrobky z něj

8)      Skořápkové plody a výrobky (mandle, ořechy lískové, vlašské, kešu) a výrobky z nich

9)      Celer a výrobky z něj

10)    Hořčice a výrobky z ní

11)    Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12)    Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13)    Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14)    Měkkýši a výrobky z nich