Jídelna

Bezhotovostní platba stravného

Stále můžete využít platbu stravného bezhotovostním způsobem na účet školy 181 715 135/0300, variabilním symbolem je kód, který byl každému dítěti přiřazen na začátku školního roku. Platbu vždy zašlete k daným termínům, které budou zapsány v žákovských knížkách. Pokud tuto možnost nevyužijete, platba v hotovosti probíhá v daných termínech u paní účetní.

 

Stravné – listopad 2020

Částku k úhradě najdete v těchto seznamech - řiďte se, prosím, kódy, které byly Vašim dětem přiřazeny na začátku školního roku.

Při platbě na účet uvádějte do VS kód i jméno Vašeho dítěte.

 

Jídelní lístek

07. 12.  –  11.12. 2020   

Pondělí

 Polévka hrášková 1,7

Soukenický řízek, bramborová kaše, kompot 1,3,7

 

Úterý

Polévka kmínová 1,3,7

Svíčková na smetaně, knedlík 1,3,7,9,10

 

Středa

Polévka sýrová 1,7

Rybí filé smažené, brambory s máslem, salát 1,3,4,7

 

Čtvrtek

 Polévka kuřecí 1,3,9

Fazole na kyselo, chléb,  ovoce 1

 

Pátek

Polévka zeleninová s pohankou 1,7

Vepřové maso na žampionech, rýže, okurek 1

 

14. 12. – 18. 12. 2020

 Pondělí

Polévka celerová 1,7,9

Kuřecí plátek, bramborová kaše, kompot 1,7

 

Úterý

Polévka česneková 1,3,7

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí 1,3,12

 

Středa

Polévka masová – krémová 1,7,9

Jahodové knedlíky sypané perníkem, čaj 1,3,7

 

Čtvrtek

Polévka vepřový vývar s nudlemi 1,3,9

Vepřové vařené maso, rajská omáčka, těstoviny 1,3,

 

Pátek

Polévka čočková 1,7

Smažený květák, brambory s máslem, kompot 1,3,7

Číslice za pokrmem vyjadřují alergeny, které pokrm obsahuje. Informace na upřesnění alergenů 1 a 8 získáte  u vedoucí stravování. Změna jídelního lístku a alergenů vyhrazena. Ke každému obědu je v nabídce slazený a neslazený nápoj.

Zaměstnanci školní jídelny přejí všem strávníkům dobrou chuť :-)

Záruční doba: určeno k okamžité spotřebě.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/2011 EU:

1)      Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda) a výrobky z nich

2)      Korýši a výrobky z nich

3)      Vejce a výrobky z nich

4)      Ryby a výrobky z nich

5)      Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich

6)      Sójové boby (sója) a výrobky z nich

7)      Mléko a výrobky z něj

8)      Skořápkové plody a výrobky (mandle, ořechy lískové, vlašské, kešu) a výrobky z nich

9)      Celer a výrobky z něj

10)    Hořčice a výrobky z ní

11)    Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12)    Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13)    Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14)    Měkkýši a výrobky z nich